Wilson - Little Wil Original

  • Kenmerken: 27Mc / 10M band | 98 cm RVS straler

€ 51,95

Vandaag besteld, maandag verzonden

  • Productcode: KB_300100
  • Veilig en snel bestellen
  • Al meer dan 20 jaar webshop
  • Eenvoudig en kort bestelproces

Beschrijving

De Wilson Little Will is een 27Mc antenne met magneetvoet en uitstekende zend en ontvangst kwaliteiten. De Wilson Little Will magneetvoet antenne is ontworpen naar de bewezen prestaties van de Wilson 1000 en 500. De antenne is perfect voor gebruikers die een antenne met hoge prestaties en een korte spriet willen. De Wilson traditie van het ontwerpen van een antenne met uitstekende prijs kwaliteit verhouding wordt vootgezet met deze Wilson Little Will.

Sterke Magneet

De grote magneet die wordt gebruikt in de Little Will is de eerste indicatie van de aandacht voor detail, techniek, kwaliteit en design. De sterkte en de houdkracht van de grotere magneet bewijst zichzelf meteen wanneer extra snelheid nodig is met de auto, of over ruwe en hobbelige wegen. De Little Wil blijft zitten daar waar andere kleine antennes al af zijn gevallen.

Hoge Belastbaarheid

Wilson maakt gebruik van speciaal draad die voor maximale belastbaarheid zorgen voor een degelijke kleine antenne. In combinatie met de Wilson wikkeltechniek wordt een maximale belastbaarheid gehaald van ongeveer 300 watt.

Prima Hoogte

Met zijn totale hoogte van slechts 98 cm, en wanneer gemonteerd op het kofferdeksel van de meeste auto's, kunt u veilig uw garage binnenrijden zonder beschadiging van de antenne of de auto. Bij het rijden in parkeergarages, bij het werk of winkelcentrum, hoeft u de antenne niet te verwijderen.

- 300 Watt max. vermogen(ICAS)
- Gemaakt van High impact Thermoplastic
- Zware spoel van speciaal koperdraad
- 98cm roestvrijstalen spriet
- Frequentiebereik 26 MHz en 30 MHz
- is geschikt voor de 10 en 11 meter band

+ Al onze 27Mc antennes worden inclusief gratis PL plug geleverd.

Vaak mee bestelde producten

K-PO SWR-430
K-PO SWR-430
€ 23,95