Artikelnummer: 38176

  • In voorraad

    Levertijd 1 - 2 werkdagen
De VU+ Solo2 Twin PVR Ready Tuner is klein van formaat, maar krachtig en groot in vermogen, ofwel mini in design met maximale power. Sinds de lancering van de Vu+ Solo begin 2010 is er continu gewerkt aan verbetering, met als resultaat een zeer betrouwbare HD ontvanger die geweldige prestaties levert en die populair is bij vele Vu+ liefhebbers over de hele wereld. Bovendien is de Vu+ Solo 2 naast zijn compacte elegantie en krachtige vermogen tevens zeer vriendelijk in prijs.

Een smaakvolle, snelle ontvanger

De Vu+ Solo 2 satellietontvanger heeft een flinke upgrade ondergaan. Naast de trendy look en het elegante design zijn er tevens diverse nieuwe functies toegevoegd, is de ontvanger nog gebruiksvriendelijker en is er ook aan multimedia mogelijkheden geen gebrek.

YouTube en Video Streaming

Door het krachtige vermogen kan er direct geschakeld worden tussen de verschillende functies en kunnen toepassingen zoals YouTube en Video Streaming razendsnel opgeroepen worden. Dankzij de snelheid waarover de Vu+ Solo 2 Twin Tuner satellietontvanger beschikt, geniet u nog meer van al het moois dat satelliet televisie u te bieden heeft.