TVNL Smart combibundel 3mnd gratis NLZiet Quantis

  • Productcode:MG_0705005

€99,00

incl. 21% BTW

Op voorraad

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Aantal:
  • Veilig en snel bestellen
  • Al meer dan 15 jaar webshop
  • Eenvoudig en kort bestelproces

TVNL Smart combibundel 3mnd gratis NLZiet Quantis
Steeds meer mensen kijken hun favoriete televisieprogramma op het moment dat het hun uitkomt (video on demand). Dat kan op je laptop of smartphone. Maar zeg nu eerlijk; een mooie serie of spannende film kijk je toch liever op je (grote) televisiescherm. Je hebt dan wel een Smart TV nodig. Maar zijn alle TV’s in je huis Smart? Of werken de apps op je Smart TV nog wel?

Het kan ook simpeler:
Met internet en een mediabox die je op elk TV-scherm in huis aan kunt sluiten. Je hebt dan volledige vrijheid. Je kijkt programma’s die jij leuk vindt op het moment dat het jou uitkomt. TVsimpel biedt een alternatieve oplossing om voordelig TV te kijken via het internet. Daarvoor hebben we op dit moment 2 interessante producten:

*Een kant-en-klare Combibundel met AdroidTV box en 3 maanden gratis NLZIET
*Een HUMAX box geschikt voor Netflix.

Uiteraard houden we het simpel: beide producten zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen. Laat je verrassen door de geweldige beeldkwaliteit en het bedieningsgemak.

TVNL BUNDEL
Met de TVNL bundel van TVsimpel kijk alle programma’s van de Nederlandse omroepen live op je TV of op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft nu echt geen programma meer te missen. Je kijkt TV via internet, dus je hebt geen kabelabonnement meer nodig.

De TVNL bundel bestaat uit een krachtige Android TV box en een NLZIET abonnement dat je 3 maanden gratis krijgt. Daarna kost een abonnement € 7,95 per maand. Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen.

HOE HETWERKT ?
Heel simpel: je maakt een account aan bij NLZIET, je sluit de mediabox aan op je televisie, zoekt de NLZIET app in de Google Playstore en installeert deze op de box. Daarna log je in met je NLZIET account en je kunt kijken! Klinkt misschien niet heel simpel; maar is het wel.

WAT KAN IK NOG MEER KIJKEN?
Natuurlijk kun je met de Android TV box ook naar iets anders kijken als je dat wilt. Via de Google Playstore kun je allerlei andere televisie apps downloaden. Denk aan Netflix, Disney+, Videoland, NPO Start, YouTube en Pathé. Je bepaalt helemaal zelf hoe je de mediabox wilt gebruiken.

Deel dit Product