Strong SRT-8211 FTA

  • Productcode:MG_1112854

€57,95

Aantal:
  • Veilig en snel bestellen
  • Al meer dan 15 jaar webshop
  • Eenvoudig en kort bestelproces

Strong SRT 8211 Digitenne ontvanger (DVB-T2, HD H.265 / HEVC) op 230 volt. ( Geschikt voor KPN, NPO en regionale vrije zenders )
De Strong SRT 8211 is de ontvanger voor de toekomst. Met ondersteuning voor HDMI, ethernet en de H.265 (HEVC) codec is deze ontvanger ideaal voor de mensen die in de grensstreek zowel de Nederlandse als ook de Duitse zenders willen ontvangen.
Daarnaast ondersteund deze ontvanger zowel SD als Full HD en zitten er diverse audio aansluitingen op.
Daarnaast kunt u gebruik maken van de USB ingang om foto's en video's vanaf uw USB af te spelen.

In de verpakking vindt u naast de SRT 8211 nog een afstandbediening met twee AAA batterijen bijgesloten, de handleiding, de adapter en een datasheet.
De Strong 8211 wordt geleverd met een handleiding in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans,Spaans, Zweeds, Tjechisch, Sloveens, Kroaats, Hongaars, en pools.

Deze talen kunt u ook kiezen als OSD taal aangevuld met Nederlands. Ontvangt zowel DVB-T en DVB-T2 signaal Ondersteuning voor de H.265 codec (HEVC), de codec van de Duitse zenders Meer toepassingen mogelijk door de ethernet aansluiting Volledig HD compatible
Toekomst gerichte aankoop, Nederland gaat over naar DVB-T2 Ondersteuning voor zowel HDMI als SCART Pauzeer de uitzending met Timeshift Sla de uitzending rechtstreeks op uw USB