HDMI Matrix-Switch 4-to-2-Poorts - 4x HDMI-Ingang 2x HDMI-Uitgang 4K@60Hz

  • Kenmerken: 4-to-2-Poorts - 4x HDMI™-Ingang | 2x HDMI™-Uitgang | 4K@60Hz

€ 91,95

  • Productcode: VMAT3472AT
Met de 4K HDMI Matrix Switch 4x2 kun je maximaal 4 apparaten met HDMI-uitgang onafhankelijk van elkaar aansluiten op 2 tv's, monitoren of beamers. Er hoeven geen kabels te worden verwisseld. Dit kan met de afstandsbediening. Naast die matrixschakelaar is er een analoge audio-uitgang (RCA stereo 2RCA) en een digitale audio-uitgang (optische Toslink). Je kunt met de drukknop aan de voorzijde of met de infraroodafstandsbediening kiezen welk apparaat je wil zien op welk scherm.

Dit maak het mogelijk om op de tv (uitgang 1) in de woonkamer een voetbalwedstrijd te kijken via de set-top-box (ingang 1) terwijl in een andere ruimte een film kan worden gekeken op een monitor (uitgang 2) via de Blu-ray-speler (ingang 3).

Deze HDMI-matrixswitch heeft een geïntegreerde HDMI-audio-extractor. Deze extractor zorgt ervoor dat de audiotrack wordt gefilterd uit een HDMI-kabel. Via de HDMI-uitgangen worden audio en video overgebracht naar je schermen en tegelijkertijd kun je het audiosignaal digitaal en analoog naar een hoofdtelefoon, versterker of ontvanger overbrengen. Een geïntegreerde omvormer voor digitaal naar analoog (D/A-omvormer) zorgt ervoor dat het digitale audiosignaal wordt omgezet in analoog