Merk: Konig
Artikelnummer: 65902

Aantal:  
  • In voorraad
    Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  •   Veilig en snel bestellen
  •   Al meer dan 15 jaar webshop
  •   Een account is niet verplicht
Dit enkelvoudige alarm voor ramen en deuren van König met geïntegreerde sirene/geluidssignaal en bedieningsknoppen, biedt alles om te beginnen met het samenstellen van uw eigen onderling verbonden alarmsysteem.
Breid het alarm met tot wel 40 accessoires voor 4 zones uit en gebruik afstandsbedieningen om het systeem gemakkelijk in en uit te schakelen. Voor elke zone kan worden geprogrammeerd of er een geluidssignaal of een sirene klinkt. De sirene of het geluidssignaal kan ook aan de alarmstatus worden gekoppeld. Daarnaast kan het alarm voor ramen en deuren ook met een vertraging van 30 seconden worden geprogrammeerd.
Als een sensor wordt geactiveerd, klinkt het alarm voor deuren en ramen en een rode LED geeft aan in welke zone de sensor zich bevindt.
Dit is een zeer betaalbare manier om te beginnen met het bouwen van uw eigen uitbreidbare alarmsysteem. Inclusief een geïntegreerde sirene/geïntegreerd geluidssignaal en PIN-code. U kunt naar uw specifieke wensen gemakkelijk afstandsbedieningen en sensoren toevoegen.

Details

Productspecificaties


Type detector
Contact

Type
Magneet

Draadloze technologie
433 Mhz

Kleur
Wit

Bedrijfstemperatuur
-20 - 50 °C

Geluid
90 dB

Ingangsspanning
3 VDC

Type batterij
2x AAA