Amiko Alien Mini Full HD

  • Productcode:MG_1112130
  • EAN:5999883020395

€64,95

Gratis verzending (NL)

Op voorraad

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  • Veilig en snel bestellen
  • Al meer dan 15 jaar webshop
  • Een account is niet verplicht

De Amiko Alien Mini is een Full HD satelliet (DVB-S2) ontvanger met deze linux gestuurde ontvanger programmeert u een grote hoeveelheid TV en radio kanalen. Met de online HD fastscan functie haalt u de meest recente kanalenlijst binnen.

In enkele seconden is uw ontvanger gereed voor gebruik. De Amiko Alien Mini maakt gebruik van de laatste 450MHz SH4 core processor. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de Alien Mini uw opdrachten snel uitvoerd. Door het aansluiten van een externe harde schijf op de USB 2.0 poort verandert de ontvanger in een volwaardige persoonlijke video recorder.

U hoeft uw favoriete programma’s niet meer te missen. Dankzij de timeshift functie is het mogelijk om live uitzendingen te pauzeren, terug te spoelen en uitgesteld te hervatten. Wanneer een hardeschijf is aangesloten kunt u één kanaal opnemen en een tweede kanaal tegelijkertijd timeshiften. De Amiko SHD-8900 Alien beschikt over een ingebouwde conax kaartlezer. De ontvanger beschikt over een oneindige hoeveelheid mogelijkheden. Zo kunt u standaard gebruik maken van de elektronische programma gids (EPG) , wheater forecast (weersverwachting) en RSS reader functionaliteiten. Ook het aanmaken en bewerken van favoriete kanalen lijsten is natuurlijk mogelijk.

De Amiko Alien Mini ondersteund het gebruik van Linux plug-ins zoals bijvoorbeeld: Youtube, Internet radio en Picassa. Het menu is beschikbaar in meerdere talen. Ook functionaliteiten zoals; Teletekst, Ouderlijk toezicht, Real-Time-Clock, Picture in Graphic (PIG), FTP client, en software update ondersteuning (via USB) zijn aanwezig.

De Amiko Alien Mini is tevens een volwaardige media player die volgende formaten afspeelt: AVI, MKV, MPG, WMA, WAV, MP3, JPG, PNG en GIF.