items (0)

Ons bedrijf


ERC online Shop
Op erconline.nl vindt u een breed assortiment op het gebied van consumentenelektronica accessoires, hobby elektronica en witgoed onderdelen tegen verrassend scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een professionele internetwinkel. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd.


Online sinds 2001
Vanuit een reparatiebedrijf met winkel voor bruin en witgoed apparaten in Hoogeveen, ontstond in 2001 het idee om daarnaast een verkoopsite op te starten voor consumentenelektronica, onderdelen en accessoires. Binnen korte tijd werd duidelijk dat de 'internetverkoop' binnen ons bedrijf tot een belangrijke factor zou uitgroeien, waardoor we inmiddels zijn gespecialiseerd in snelle en correcte afhandeling van internet orders.


Modern & Dynamisch
Het internet medium van snel veranderend vraag en aanbod zorgt ervoor dat ERC online SHOP constant in beweging is en snel inspeelt op trends, nieuwe producten en ontwikkelingen. Via de webwinkel wordt een breed assortiment van vrijwel alle merken consumentenelektronica aangeboden dat uiteen loopt van beeld en audio apparatuur, satellietontvangst, computer accessoires, gereedschap en telecom apparaten zoals 27Mc apparatuur, antennes en portofoons.


Vertrouwd Kopen
Het internet is inmiddels bij consumenten volledig geaccepteerd en ook ervaart men geen problemen meer als het gaat om aankopen via internet. Dat vertrouwen is mede tot stand gekomen door controle vanuit overheidswege op de wijze waarop internetwinkels haar producten aanbieden en verkopen.

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief met onze webshop!

Onze Sterkste Punten:


  1. Al meer dan 15 jaar webwinkel
  2. Een breed assortiment
  3. Snelle contact responstijden
  4. Geen duur helpdesk nummer
  5. Flexibele betaalmogelijkheden
  6. Snelle bezorgdienst
  7. Lage bezorgkosten
  8. Eigen technische dienst
  9. Een veilige server verbinding (SSL) voor de gehele website.

Uw Voordeel
De kracht van ERC online SHOP is de unieke combinatie van kopen via internet vanuit uw gemakkelijke stoel tegen verrassend lage prijzen.


Tevreden Kopers
Door deze formule hebben we sinds onze start in 2001 al een groot aantal online bezoekers mogen verwelkomen waarvan velen overgegaan zijn tot aankopen naar volle tevredenheid. ERC online SHOP is dan ook in snel tempo uitgegroeid tot een professionele online winkel met trendy en voordelige tv video en audio accessoires, Electra, hobby elektronica en witgoed / bruingoed onderdelen.osCommerce
Ook bij ondersteuning met betrekking tot uw osCommerce e-commerce website kunnen wij u van dienst zijn. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met deze software. Komt u er even niet uit en heeft u hulp nodig bij onderhoud, SEO, installaties, plugins en andere osCommerce werkzaamheden? Ook hiervoor staan wij voor u klaar en helpen u graag! Neem dan bij voorkeur via het contactformulier contact met ons op.ERC Werkman
Postadres: Landsteinerhof 12
7908BB Hoogeveen (DR)
Nederland
Tel. 0528-230974
KvK nr: 56147368
Lid sinds: 1996