✓ Al meer dan 15 jaar webshop!

27Mc Vakantie Setjes

27Mc Vakantie Setjes

ONTDEK MEER

Shop op categorie

Telecom
Ons telecom assortiment bestaat uit zend en ontvangst / communicatie apparatuur voor particulier, hobby en bedrijfsmatig gebruik.
Shop Nu
Onderdelen
Repareer uw apparaten met onze witgoed onderdelen voor wasmachine, vaatwasser, droger, airco, audio video en koelkast. Vandaag besteld, morgen in huis.
Shop Nu
TV & Satelliet
TV of Satelliet ontvanger kopen? Satelliet schotels, LNB's, meetapparatuur, bevestigingsmateriaal, TV en radio antennes. Vandaag besteld, morgen in huis.
Shop Nu

Sinds onze start met online verkoop aan bedrijven en particulieren (B2B + B2C) in 2001 hebben we een groot en gevarieerd assortiment opgebouwd dat uiteen loopt van beeld- audio & zendapparatuur, satellietontvangers, elektronica gereedschap en telecom / zend apparatuur zoals 27mc apparatuur, antennes en vergunningsvrije PMR Radio's en bijbehorende accessoires.

Elektronica & onderdelen voor particulier en bedrijf.

Voor klanten die handig zijn bieden wij de mogelijkheid om benodigde onderdelen te bestellen voor defecte huishoudelijke apparatuur, en deze zelf te repareren waardoor er veel geld bespaard kan worden op de reparatiekosten.
Vrijwel elke dag worden nieuwe producten aan de site toegevoegd, dus kom vaak terug om niets te missen op het gebied van elektronica trends en ontwikkelingen.

Wij bieden u de volledige garantie en service zoals u mag verwachten van een professionele webshop.