Saturatiemeter PM 150 MS-79457MS-79457

Saturatiemeter PM 150
79457

Met de saturatiemeter PM 150 wordt de verzadiging van zuurstof in het bloed (SpO2) en de hartslagfrequentie gemeten voor een betrouwbar...Meer informatie


Dit artikel is door ons niet meer leverbaar..

Gebruik eventueel de zoekfunctie om een vergelijkbaar artikel te vinden.


Delen op Facebook Deel via Twitter Deel via e-Mail

Productbeschrijving

Saturatiemeter PM 150

Artikelnummer: 50233

Met de saturatiemeter PM 150 wordt de verzadiging van zuurstof in het bloed (SpO2) en de hartslagfrequentie gemeten voor een betrouwbare gezondheidscontrole thuis of onderweg. Deze gegevens worden vervolgens gesynchroniseerd via de VitaDock+ App en dit helpt u inzicht te houden in de gemeten gegevens over de gewenste periodes.

De PM 150 geeft snel zekerheid dankzij de eenvoudige One-Touch bediening maar is ook de betrouwbare meter op de lange termijn dankzij de gegevensoverdracht naar uw Android of Apple smartphone of tablet. Zo heeft u inzicht in de ontwikkeling van de zuurstofverzadiging waardoor u weet of een verandering in uw levenspatroon baat heeft of niet.
Het bereik van de PM 150 is 70% - 99% SpO2 hetgeen ruim voldoende is voor alle toepassingen, zowel medisch als in de sport. Dat geldt overigens ook voor de hartslag die een bereik kent van maar liefst 30 tot 235 slagen/min.
De PM 150 is MDD medisch gecertificeerd en zet de gegevens via Bluetooth Smart over naar de VitaDock+ App op uw smartphone of tablet. Let er dus wel op dat uw smartphone of tablet over Bluetooth Smart (4.0) beschikt. De gratis VitaDock+ App helpt u vervolgens met duidelijke grafieken inzicht krijgen in de vitale gegevens die de PM 150 heeft gemeten. Deze kunt u naar wens delen met arts of specialist, maar zijn altijd veilig opgeslagen en inzichtelijk via de VitaDock Online portal.

Dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp van slechte 55 gram is de PM 150 overal mee naar toe te nemen. De meegeleverde AAA batterij gaat lang mee, mede door het zuinige maar heldere LED-scherm.

Details

Saturatiemeter meet de zuurstofverzadiging
van het bloed (SpO2%) en hartslagfrequentie
LED-display toont de meetgegevens
Eenvoudige OneTouch bediening- ideaal voor
onderweg
Automatische uitschakeling na 12 seconden
Bluetooth® Smart (4.0) dataverbinding met Vita-
Dock+ app voor iOS en Android en VitaDock
Online
*Gecertificeerd volgens MDD (Medical Device Directive)
Medisch Gecertificeerd product*

Product reviews

Reviews Sterren
Er zijn nog geen reviews over dit product. Wees de eerste! Schrijf een review