Personenweegschaal PS 400 MS-40455

Personenweegschaal PS 400
40455

Plat platter platst! Deze gebruiksvriendelijke weegschaal van Medisana bevat de nieuwste technieken waardoor het mogelijk is een stevig...Meer informatie


Dit artikel is door ons niet meer leverbaar..

Gebruik eventueel de zoekfunctie om een vergelijkbaar artikel te vinden.


Delen op Facebook Deel via Twitter Deel via e-Mail

Productbeschrijving

Personenweegschaal PS 400

Artikelnummer: 54932

Plat platter platst! Deze gebruiksvriendelijke weegschaal van Medisana bevat de nieuwste technieken waardoor het mogelijk is een stevige personenweegschaal van slechts 17 mm dikte realiseren! De vier zeer precieze DMS-sensoren leggen niet alleen uiterst nauwkeurig het gewicht vast, maar maken dit flinterdunne ontwerp mede mogelijk. Ook het sterke 6 mm dikke veiligheidsglas draagt bij aan het slanke ontwerp. Zo vormt deze platte weegschaal de eerste stimulans naar uw eigen slanke figuur!

Het leistenen design zorgt voor een mooie uitstraling en maakt de weegschaal een aanwinst voor iedere slaap- of badkamer. De PS400 is daarnaast ook nog eens uiterst eenvoudig en handig in gebruik. Zo is het grote display eenvoudig af te lezen, en zet je hem aan zonder te bukken, door simpel aandrukken met de voet! Uiteraard heeft Medisana er voor gezorgd dat de batterij niet onnodig snel leeg raakt, en schakelt de weegschaal automatisch uit na 10 seconden. De schoonheid bij deze personenweegschaal zit ‘m in de eenvoud!

Details

Handige ‚tap-on‘ inschakeltechniek
Stevig 6 mm dik veiligheidsglas
Groot, goed leesbaar LCD-scherm
Keuze tussen kg, lb en st
Vier nauwkeurige sensoren voor exacte
meetresultaten
Automatische uitschakeling na 10 seconden
Uitzonderlijk plat design
Maximaal draagkracht 150 Kg

Product reviews

Reviews Sterren
Er zijn nog geen reviews over dit product. Wees de eerste! Schrijf een review