MIO Link Arctic MS-79424MS-79424MS-79424MS-79424

MIO Link Arctic
79424

Philips heeft de technologie naar een nieuw niveau gebracht met deze optische LED-sensortechnologie, Je draagt deze band simpelweg om j...Meer informatie


Dit artikel is door ons niet meer leverbaar..

Gebruik eventueel de zoekfunctie om een vergelijkbaar artikel te vinden.


Delen op Facebook Deel via Twitter Deel via e-Mail

Productbeschrijving

MIO Link Arctic

Artikelnummer: 50266

Philips heeft de technologie naar een nieuw niveau gebracht met deze optische LED-sensortechnologie, Je draagt deze band simpelweg om je pols en deze stelt je in staat de hartslag af te lezen op je display van je smartphone, zonder hulpstukken. En dit stukje techniek zit exclusief in de MIO LINK. Hierdoor ben je in staat je optimaal op de workout te focussen en zo effectiever dan ooit te trainen!

Geen afglijdende borstband, geen vingersensor die je afleidt, puur jouw hartslag en jouw training. Dankzij deze techniek die Philips vanuit de medische wereld verder heeft ontwikkeld, worden de wijzigingen van het bloedvolume in de pols uiterst precies uitgelezen waardoor via slimme berekeningen je hartslag ook tijdens topprestaties accuraat en continu wordt weergegeven.

Via de nieuwe superzuinige Bluetooth Smart® 4.0 connectie en ANT+ connectie verbind je de MIO LINK met je smartphone* waardoor deze samenwerkt met je favoriete Fitness App, zoals bijvoorbeeld Runtastic of Endomondo, en je van uitgebreide informatie voorziet over onder andere route, snelheid, hartslag en je deze kunt analyseren voor een nog effectievere training!

Ook tijdens de workout word je visueel en via een geluidssignaal gewaarschuwd wanneer je al dan niet binnen je persoonlijke hartslagzone traint: de LED onder het display kleurt blauw voor te lage, groen voor de juiste en rood voor een te hoge hartslag met bijbehorende piepjes. Deze hartslagzones kun je zelf aanpassen: of je nu traint voor vetverbranding, duursport of pieken op het juiste moment.

Het mooie is dat deze techniek past in een polsband dat het formaat heeft van een horloge. Tel daar het strakke design en de comfortabele siliconen polsband bij op en je hebt de beste hartslagmeter van de komende jaren!

Details

Details:
• Continue hartslagweergave
• Zelf-instelbare hartslagzones met visuele- en audio-alarmering
• Trainingsoverzicht: totale oefeningduur, gemiddelde hartslag, tijd in eigen hartslagzone
• Verbind met smartphones* met behulp van Bluetooth® Smart technologie
• Verbind met smartphones* met behulp van ANT+ connectie
• Magnetisch USB-laaddock voor ingebouwde lithium accu.
• Waterresistent tot 30 meter.
• Verkrijgbaar in 2 kleuren

Product reviews

Reviews Sterren
Er zijn nog geen reviews over dit product. Wees de eerste! Schrijf een review