Micro Sdhc 16GB - Klasse 10 met AdapterAfbeelding vergroten

Micro Sdhc 16GB - Klasse 10 met Adapter
44082

Micro Sdhc 16GB - Klasse 10 met Adapter. De microSDHC-geheugenkaart VB-44082 is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaa...Meer informatie


Dit artikel is door ons niet meer leverbaar..

Gebruik eventueel de zoekfunctie om een vergelijkbaar artikel te vinden.


Delen op Facebook Deel via Twitter Deel via e-Mail

Productbeschrijving

Micro Sdhc 16GB - Klasse 10 met Adapter

Artikelnummer: 53284

Micro Sdhc 16GB - Klasse 10 met Adapter. De microSDHC-geheugenkaart VB-44082 is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaartlezer. De kaarten zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.

De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.

Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.

SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.

Details

Capaciteit: 16 GB
Schrijfsnelheid: 10MB/Sec
Leessnelheid: 10MB/Sec

Product reviews

Reviews Sterren
Er zijn nog geen reviews over dit product. Wees de eerste! Schrijf een review