Infrarood thermometer FTN MS-76120MS-76120

Infrarood thermometer FTN
76120

Ziek op bed? Griep? Vergeet het ouderwetse koortsmeten onder de tong, onder de oksel, in het oor, of rectaal. Vergeet het minutenlang w...Meer informatie


Dit artikel is door ons niet meer leverbaar..

Gebruik eventueel de zoekfunctie om een vergelijkbaar artikel te vinden.


Delen op Facebook Deel via Twitter Deel via e-Mail

Productbeschrijving

Infrarood thermometer FTN

Artikelnummer: 50262

Ziek op bed? Griep? Vergeet het ouderwetse koortsmeten onder de tong, onder de oksel, in het oor, of rectaal. Vergeet het minutenlang wachten tot eindelijk de juiste meting kan worden afgelezen. Met de FTN infrarood thermometer van Medisana weet u voortaan binnen 2 seconden of iemand koorts heeft of niet!
Met behulp van het blauwe focuslicht richt je de thermometer op het voorhoofd, beweegt deze naar de slaap en binnen 2 seconden is de meting gepiept, tot op 0,1 graad nauwkeurig. Met name vanwege de makkelijke en snelle meting, heeft deze thermometer van de consumentenbond het predicaat “Beste Koop” heeft gekregen in januari 2011.

Deze alleskunner kan naast de lichaamstemperatuur ook de omgevingstemperatuur, vloeistoffen en de temperatuur van oppervlakken meten. Hierdoor is de FTN bij uitstek geschikt als thermometer voor kinderen: contactloos meten dus bijvoorbeeld zonder te storen tijdens de slaap. En daarnaast ook nuttig wanneer er geen zieke is, om bijvoorbeeld een babyhapje, badwater of magnetronmaaltijd te meten!
Bovendien slaat de thermometer de laatste 30 metingen op: een goede manier om te kijken of er al verbetering optreedt bij de patiënt, of om de dokter correct te kunnen informeren over het temperatuurverloop. Bij koorts (>38°c) wordt het display rood, en geeft de FTN een geluidssignaal af.
Nooit meer onzekerheid, lang wachten, of ongemakkelijk meten. De FTN infrarood thermometer van Medisana helpt u de koortsmeting een stuk eenvoudiger te maken!

Details

Nauwkeurige, contactloze koortsmeting
Extra functie: meting van omgevings=
temperatuur, oppervlakken en vloeistoffen
Meting binnen enkele seconden
Automatische opslag van de
laatste 30 gemeten waarden
Verandering van displaykleur en
geluidssignaal bij koorts
Inclusief opbergetui
Gecertificeerd medisch apparaat*

Product reviews

Reviews Sterren
Er zijn nog geen reviews over dit product. Wees de eerste! Schrijf een review