Bovenarmbloeddrukmeter BU-A 50 MS-51172MS-51172

Bovenarmbloeddrukmeter BU-A 50
51172

Veel welvaartsziekten kunnen worden voorkomen door regelmatige controle van de bloeddruk. De juiste bloeddruk is immers erg belangrijk ...Meer informatie


Dit artikel is door ons niet meer leverbaar..

Gebruik eventueel de zoekfunctie om een vergelijkbaar artikel te vinden.


Delen op Facebook Deel via Twitter Deel via e-Mail

Productbeschrijving

Bovenarmbloeddrukmeter BU-A 50

Artikelnummer: 50326

Veel welvaartsziekten kunnen worden voorkomen door regelmatige controle van de bloeddruk. De juiste bloeddruk is immers erg belangrijk voor alle vitale organen als hart en longen, maar ook lever, nieren en hersenen.

Met deze volautomatische bovenarmbloeddrukmeter van Medisana meet u zeer betrouwbaar en nauwkeurig uw bloeddruk. Bevestig de manchet om uw bovenarm en start de meting met één druk op de knop. Na deze eenvoudige stap hebt u direct zicht op uw vitale gegevens en ziet u in een duidelijk overzicht uw bovendruk, onderdruk en hartslag op het extra grote display.

Voor de beoordeling van die gegevens hoeft men geen volleerd arts te zijn: dankzij de kleurenschaal-indeling volgens de richtlijnen van de World Health Organisation (WHO) weet u precies in welke staat uw bloeddruk zich bevindt, van groen (goed) tot rood (te hoog).
Ook herkent de BU A50 bloeddrukmeter een onregelmatige hartslag (aritmie) zodat u tijdig weet wanneer u uw arts dient te raadplegen. U kunt voor maar liefst 4 gebruikers tot 60 metingen per persoon opslaan. Ieder voorzien van de tijd en datum, waardoor u ook voor langere periode de gevolgen van uw levensstijl kunt volgen. Zo krijgt u grip op uw bloeddruk en zult u altijd het overzicht behouden.

Details

Nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm
Displayweergave: systole, diastole, hartslag, datum, tijd
60 geheugenplaatsen voor elk van de
4 gebruikers
Aritmie-weergave
Berekend het gemiddelde van de laatste 3 metingen
Bijzonder groot, gemakkelijk leesbaar display
Groot manchet (22-36 cm armomtrek)
Klassering van de meetwaarden met kleurenschaal volgens de normen van de WHO*

Product reviews

Reviews Sterren
Er zijn nog geen reviews over dit product. Wees de eerste! Schrijf een review